Ceaiul si cafeaua de dimineata reprezinta rasfatul fiecaruia dintre noi, care ne va ajuta sa ne incepem ziua intr-o nota optimista si plina de energie.


Alegerea celui mai interesant si placut set de cesti face parte, nu doar din ritualul cafelei sau al ceaiului, ci este si parte integranta din accesorizarea bucatarie noastre.

Fie ca alegem modele clasice, fie ca optam pentru suporturi de cesti de cafea sau tavi ingenioase, acestea vor conferi un plus de originalitate si stil bucatariei si masutelor noastre de cafea.

Cestile, nelipsite din rutina noastra zilnica

Daca doresti ca ceaiul si cafeaua ta sa te rasfete cu aromele unice si sa iti asigure o stare de bine, atunci modele de cesti de ceai si cafea, puse la dispozitie pe Shopimeo, te vor ajuta sa descoperi unele dintre cele mai interesante si ingenioase seturi de cesti si farfurioare pentru cafea.

Fie ca preferi cafeaua espresso, fie ca esti pasionat de aroma cafelei turcesti, aici vei descoperi cestile de cafea potrivite fiecarui sortiment in parte.

Cu un design special si fabricate din materiale variate, cestile de cafea vor completa cu multa eleganta masa pregatita pentru micul dejun si te vor imbia cu o cafea calda si aromata.

Preferi o abordare moderna pentru servirea ceaiului, atunci poti opta pentru cestile de ceai din sticla cu pereti dubli sau pentru cestile cu infuzor. Esti pasionat de cultura orientala, atunci iti poti servi ceaiul in pahare de ceai.

Nu uita de cei mici, oferindu-le ceaiul de dimineata sau lapticul cald, in cesti de ceai frumos personalizate, vesele si pline de culoare.

Ce modele de cesti vei descoperi pe Shopimeo

Pentru servirea ceaiului si cafelei, Shopimeo te asteapta cu o gama foarte variata de seturi de servire, astfel incat sa intampine toate preferintele tale.

Poti alege dintre cestile din portelan, cele din sticla sau dintre cestile cu pereti dubli. Te poti limita la modelele clasice sau poti adopta seturi de servire in variante moderne si foarte originale, frumos cromatizate si interesant accesorizate.

Daca esti preocupat de protejarea naturii si adopti produse al caror proces de fabricatie este prietenos cu mediul incojurator, iti poti procura elegantele si delicatele cesti de cafea realizate din bambus.

Astfel, fie ca preferi cesti simple si delicate, fie ca preferi cani de cafea, gama propusa te va ajuta sa iti procuri variantele potrivite tie.

Servirea cafelei

Fie ca servesti cafeaua singur, fie ca preferi compania celorlalti, este foarte important cadrul in care o vei face. Accesoriile de bucatarie si seturile de servire te vor ajuta sa creezi un cadru foarte placut in bucataria ta, locul in care vei servi cu mare placere ceasca de cafea plina de arome si stil.

Intregeste acest tablou relaxant si reconfortant, alegand sa iti accesorizezi zona de servire cu model confortabil oferit de Canapelele de pe Shopimeo.

Adauga un Covoras Shopimeo si astfel amenajarea ta interiaoara va capata un aer placut si foarte primitor, locul ideal in care sa iti servesti ceasca de cafea.