Alegerea unui obiect promotional care are si o utilitate destul de mare, este un element important de luat in considerare atunci cand va promovati afacerea sau produsul. V-ati gandit vreodata ce impact au materialele promotionale oferite cu generozitate la targuri, competitii sportive, dar si alte evenimente?

Textile personalizate pentru sezonul rece

Clientii si angajatii dvs. nu pot avea niciodata destule caciuli de iarna, mai ales ca acestea pot fi uitate cu usurinta in autobuze, in cosurile de cumparaturi sau pe undeva prin casa.

Din fericire, compania dvs. poate ajuta la rezolvarea acestei probleme prin furnizarea de sepci, caciuli personalizate cu logo-ul dvs.

Imbracamintea personalizata pentru iarna nu este doar practica, ci si o modalitate excelenta de a face publicitate companiei dvs. in timp ce angajatii sau clientii dvs. fac comisioane prin oras.

Cu cat mai multi oameni folosesc textilele personalizate cu brandul dvs., cu atat mai mult creste vizibilitatea pentru brandul dvs.

Umbrele personalizate cu logo-ul sau mesajul companiei dvs.

Reprezinta un cadou extrem inspirat. Articolele care sunt folosite zilnic, cum ar fi pixurile promotionale, canile imprimate, agendele si calendarele personalizate, sunt idei excelente de cadouri cu costuri reduse.

Tempera va ofera o gama larga de obiecte promotionale, dar si articole de imbracaminte personalizate pentru vremea rece care urmeaza, cum ar fi tricouri cu maneca lunga, jachete, veste, geci, caciuli, hanorace si fleece-uri.

Putem lucra cu dvs. pentru a crea cele mai bune articole promotionale pentru marca dvs, la preturi avantajoase .Lucram exclusiv cu echipamente noi, de ultima generatie si cu cele mai bune materiale. 

Pe langa calitatea lucrarilor, am devenit recunoscuti pe piata materialelor publicitare si obiectelor promotionale pentru promptitudine, seriozitate si preturile foarte competitive. Fiind producatori si importatori directi, reusim sa oferim maximum de calitate la cel mai bun pret.

Serviciile oferite de Tempera Advertising sunt diverse, suntem specializati pe toate ramurile si nisele din  domeniul productiei publicitare, oferind nu numai un serviciu profesionist, dar si expertiza noastra in productia publicitara de peste 15 ani.

Tempera va ajuta sa gasiti solutii de promovare pentru afacerile dvs. Vom analiza impreuna toate detaliile si factorii ce pot influenta dezvoltarea afacerii dvs. si, bazandu-ne pe experienta noastra, va vom indruma catre cele mai bune solutii de promovare pentru dvs.

Pentru o oferta detaliata, nu ezitati sa ne contactati pe site