Lejer, confortabil, dar totodata original si atragator – street style este un concept foarte extins in moda. La ce se refera mai exact? Ne vom uita mai atent de unde a venit cu adevarat acest stil de strada si va sugeram cum sa va creati propriile tinute street style!

De unde a aparut street style?

Moda de strada a existat de fapt dintotdeauna, dar a devenit un fenomen abia in secolele XX si XXI, impreuna cu raspandirea ziarelor, televiziunii si mai ales a internetului si a retelelor sociale.

Street style este opusul stilurilor create de casele de moda. Este un stil care provine din strada, adica este creat de oamenii care pregatesc ei insisi stilizari individuale si creeaza noi tendinte datorita ideilor lor deloc banale.

Cel mai adesea, street style-ul este asociat cu cea mai tanara generatie, care este cea mai deschisa la experimentarea cu moda, dar nu este o regula, deoarece multi oameni maturi si chiar seniori devin astazi trendsetteri care ii inspira pe altii sa poarte outfit-urile lor.

Ce ar trebui sa se gaseasca in garderoba unui fan de street style??

Cum ne imbracam in conformitate cu principiile street style? Chiar nu exista reguli in acest stil, asa ca fiecare le poate crea singur!
Cu toate acestea, exista cateva elemente importante care leaga outfit-urile create pentru strada.

Este in primul rand confortul pe care il dau hainele, pantofii si accesoriile sport, precum si marcile populare care sunt disponibile pentru toata lumea datorita preturilor lor accesibile.

Desigur, acest lucru nu inseamna ca street style nu poate contine imbracaminte sau accesorii care poarta logo-uri recunoscute. Printre marcile populare de imbracaminte stradala se numara BOSS, Calvin Klein, Adidas, Supreme, Off-white si chiar Chanel.

Cum cream tinute street style?

Pregatirea tinutelor de strada interesante nu este atat de dificila. La crearea lor trebuie urmarit propriul confort si, de asemenea, trebuie alese elemente care va vor permite sa va exprimati stilul individual.

O idee grozava pentru stilul de zi cu zi poate fi o combinatie de elemente, cum ar fi blugii, un hanorac oversize si pantofi sport care atrag atentia prin culoarea contrastanta.

Outfit-urile care imbina haine sport si cele elegante, precum treningurile cu un pardesiu de lana sau rochiile sau fustele feminine in combinatie cu incaltamintea sport, se potrivesc si ele cu stilul stradal.

La editia pentru barbati, un astfel de set poate fi creat prin combinarea unui sacou sau chiar a unui costum complet cu sneakersi.

Persoanele carora le place sa atraga atentia, pot alege si tinute in care se intampla multe, de exemplu, sunt pline de culori si modele expresive si sunt completate si de bijuterii de efect, de exemplu un colier lung sau cercei mari.

Un loc perfect pentru a gasi inspiratie sunt paginile de moda care prezinta oameni de pe strazile celor mai mari orase din lume, inclusiv Londra, New York si Paris. Fiecare fan al modei ar trebui sa le verifice in mod regulat!

4 thoughts on “Prin ce se caracterizeaza street style?

  1. Este incurajator sa vedem progresele realizate in domeniul sigurantei aeriene si sa constatam ca autoritatile nationale sunt constiente de importanta acestei probleme.

  2. Mentionarea faptului ca Romania a fost evaluata pozitiv de catre Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei este un indicator al faptului ca tara noastra se afla pe drumul cel bun in ceea ce priveste siguranta zborurilor.

  3. Este impresionant faptul ca autoritatile romane au investit atat de mult in implementarea unor standarde ridicate de siguranta in aviatie, ceea ce ar trebui sa ofere un sentiment de incredere pasagerilor.

  4. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra masurilor de siguranta in domeniul aviatiei si subliniaza importanta respectarii acestora pentru prevenirea incidentelor aeriene.

Comments are closed.