Puteti gasi o gramada de retete simple pentru apa cu calitati de detoxifiere care chiar sa functioneze; va ajuta sa consumati mult mai usor apa necesara, fara a va gandi la greutate sau la starea de balonare.

Includerea plantelor medicinale si a fructelor citrice transforma apa si ii confera proprietati antibacteriene si de grabire a metabolismului.

Aceste ingrediente sunt perfect sanatoase si proaspete, reusind sa participe pozitiv la dieta persoanei. Apa pentru detoxifiere ajuta la arderea grasimilor si la curatarea corpului, fiind benefica in special dimineata si in urma consumului de zahar, grasimi sau oricare alt aliment.

Merele, pepenele, portocalele, murele si bucatile de ananas merg cel mai bine, dar stiati ca un aliment atat de placut precum mierea ar putea fi inclus foarte usor in apa pentru a-i conferi acele calitati de detoxifiere?

Acest indulcitor este recomandat pentru diete deoarece este mult mai bun decat zaharul si, fiind atat de sanatos, poate sa scada chiar si nivelul de zahar din sange. Va sugerez sa adaugati lamaie sau orice alt tip de fruct citric si menta pentru a echilibra gustul dulce (Inca prefer ca bautura sa fie racoritoare).

Aceasta reteta simpla presupune adaugarea unei lingurite sau a unei linguri de miere in paharul cu apa calda sau rece si putin suc stors de la fructul citric ales. In plus, va puteti relaxa cu o cana de ceai cu miere.

Scapati de gazele intestinale

Acest amestec prezinta proprietati antibacteriene si de grabire a metabolismul, deci nu ne surprinde faptul ca mierea poate estompa efectul de balonare al mancarurilor nesanatoase si al dulciurilor. Lamaia si alte fructe citrice va vor ajuta sa eliminati toxinele mult mai usor.

Va veti intari sistemul imunitar

Mierea contine foarte multe vitamine, minerale si enzime; totodata, este un tip de zahar ce il surclaseaza pe cel clasic, care este foarte nociv; este precum un anti-zahar.

Binenteles, puteti lua in greutate si de pe urma alimentelor sanatoase, dar inlocuirea zaharului cu anumite cantitati controlate de miere va demonstra o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste numarul cazurilor de imbolnavire.

Mierea de calitate superioara rezista (pentru milenii)

Probabil ca mierea este unul dintre produsele cele mai longevive din cate s-au putut descoperi pana acum si cercetatorii spun ca, in conditiile unui continut minim sau chiar deloc de apa si fara contaminare, poate rezista 2000 sau 3000 de ani.

Amelioreaza aspectul pielii

Mierea prezinta atat de multe proprietati antibacteriene si antioxidante incat poate fi folosita sub forma de masca hidratanta pentru a mentine uleiurile naturale in piele dupa spalare. Insa, mierea este mult mai eficienta atunci cand este consumata, nu utilizata mereu pentru infrumusetare.

Nu creeaza dependenta

Ati vazut bine; trebuia sa includem acest aspect pentru ca foarte multe persoane fie nu realizeaza, fie neaga ca zaharul ar fi nociv sau chiar periculos. Zaharurile din continutul alimentelor procesate – zaharuri nenaturale sau zaharurile rafinate – sunt printre cele mai importante elemente de luat in considerare in privinta mortalitatii de pe Pamant.

Este benefica pentru gat

Durerea in gat este una dintre cele mai enervante lucruri din lume. De obicei, recurenta tusei nu este un indicator pentru starea buna de sanatate a unei persoane, ci ar putea fi un semn de infectie virala sau pur si simplu ca mediul inconjurator nu este curat.

Raguseala nu ar trebui sa fie un lucru normal iar cei ce nu se imbolnavesc atat de des ar putea sa raguseasca doar o data la fiecare 1-2 ani. Iar asta se intampla pentru ca au grija de ceea ce mananca si beau, asigurandu-se ca nu consuma prea mult zahar, grasimi sau sare, in special in variante procesate.

Cei mai buni aliati impotriva problemelor de gat sunt lamaia, limeta si calamansi cu miere, combinate intr-un ceai medicinal.

Este perfecta pentru bauturile energizante sau pentru hidratarea in urma antrenamentelor
Mierea are calorii sanatoase si valoroase, carbohidrati si zaharuri pe care le puteti arde foarte usor cu putina activitate fizica sau cu un zambet sincer.

Scade riscul de dezvoltare a bolilor cardiace

Si posibil al cancerului, daca alegeti sa va asumati o viata in care va veti iubi si veti fi constienti de durerile voastre, de limite si de ceea ce ar trebui sa mancati. Viata in care inlocuiti zaharul cu mierea nu este de ajuns, ci trebuie sa va implicati cu totul.

Cat mai putine bauturi pline de zahar si cu continut minim de fructe, mancaruri procesate si la minut, chipsuri, prajituri si lene. Exercitiile, dieta si investitia in propriile talente va vor conduce catre o viata mai implinita si mai sanatoasa.

4 thoughts on “Exista apa cu castravete, ceai si apa cu lamaie, dar ce spuneti de apa cu miere?

  1. Ma bucur sa vad ca exista institutii precum ANSV care isi dedica activitatea asigurarii sigurantei in transporturi. Este incurajator faptul ca se fac eforturi pentru imbunatatirea conditiilor de calatorie si reducerea riscului de incidente.

  2. Articolul prezinta informatii importante despre siguranta in transporturi, subliniind rolul autoritatilor in monitorizarea si reglementarea acestui domeniu. Este impresionant sa vedem eforturile depuse pentru prevenirea accidentelor si protejarea pasagerilor.

  3. Este impresionant sa descoperim cat de multa munca si efort sunt depuse pentru asigurarea sigurantei zborurilor. Faptul ca exista proceduri stricte si controale riguroase este reconfortant pentru toti pasagerii care calatoresc cu avionul. De asemenea, colaborarea dintre autoritati si operatorii aerieni este esentiala pentru mentinerea unui standard ridicat de siguranta in industria aviatica.

  4. Articolul ofera informatii importante despre regulile de siguranta in aviatie si importanta respectarii acestora pentru prevenirea accidentelor. Este crucial ca toti participantii la zboruri sa inteleaga si sa respecte normele impuse pentru a asigura o calatorie in siguranta. In plus, este interesant de aflat ca Autoritatea Aeronautica Civila Romana are un rol important in monitorizarea respectarii acestor reguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *